SOMMERFEST MED DANSK VRI

SOMMERFEST MED DANSK VRI

01. Juni. 2024 18.00
Galeien Utescene

SOMMERFEST MED DANSK VRI og lokalt preg 

Selvfølgelig blir det SOMMERFEST på Galeien i år også!
 
Fjorårets suksess med idyll, solskinn, fantastisk feststemning og utsolgte konserter fortjener å gjentas. I år blir det SOMMERFEST MED DANSK VRI i tillegg til lokalt preg. Årets konserter går av stabelen på selveste Hundvågdagen lørdag 1.juni. Vi kjører utekonserter i år, som i fjor, og fortsetter festen inne etter kl 23.00. 
Artister i år blir:
 
This Was My Life – Et av Nordens beste Kim Larsen & Gasolin tribute band Bandet ble etablert i Bergen i januar 2018 og har med rekordfart blitt et anerkjent navn blant publikum og arrangører i hele Norden. Med tiden har etterspørselen blitt enorm, og bandet spiller for tilnærmet utsolgte arenaer Norge rundt. 
I akustisk setting tar de deg med på en herlig musikalsk reise i Kim Larsens liv og leverer det beste av hits fra hans karriere som f.eks. «Papirsklip», «Midt om natten», «This is my life» og «Hva gør vi nu, lille du». Med danske vokalist og frontfigur, Claus Pedersen i kombinasjon med dyktige og rutinerte musikere kjent fra Bergens musikkmiljø, gjenskapes den ene etter den andre perlen med stor innlevelse og herlige harmonier.
Kim Larsens nærmeste venn, Karsten Skovgaard har anerkjent deres hyllest og medvirker derav som gjesteartist på flere av deres konserter. Skovgaard gjorde seg godt bemerket som kapellmester og sologitarist i tiden med Kim Larsen & Kjukken.
 
Canister – Et lokalt cover/party band som spiller musikk fra 70- og 80-tallet, i tillegg til nyere musikk. Canister lager god stemning og høy partyfaktor. Bandet har over 20 års erfaring med spilling på forskjellige scener og events. De har et repertoar på ca 3 timer som oppdateres jevnlig.
Frontfigurene er Line & Mike, som også er kjent for sine duo opptredener.
 
Goggen – trenger ingen nærmere presentasjon. Her trengs bare stikkordene fest, allsang og herlig stemning!
 
Trubadur/artist/dj (TBA) inne i puben etter utekonsertene.
 
 I fjor ble det utsolgt, og vi satser på minst like god stemning i år!
Vi kjører følgende billettkategorier: 
- Dagspass til 495,- som inkluderer alle konserter og inngang til puben etter utekonsertene
- VIP-pass til 1295,- som inkluderer alle konserter, inngang til puben etter utekonsertene, sitteplass i VIP-telt ute, velkomstdrink og dansk tapasbuffet (begrenset antall billetter).
- Aftenbladkortet til 449,- som tilsvarer dagspass, men til redusert pris. 
Portene åpner kl 18.00, med konsertstart Goggen ca kl 19.00, Canister ca kl 20.00 og TWML fra kl 21.00. Festen fortsetter innendørs fra kl 23.00. Det blir salg av øl, vin, cider, rusbrus, alkoholfritt både utendørs på konsertområdet, og inne i baren. Alle rettigheter inne i puben. Vi kommer også til å selge et utvalg mat i konsertområdet.
Aldersgrense på konsertene 18 år, aldersgrense inne i baren 20 år.
 
 

  

 

  

`

Velg billetter

Nedenfor finner du ledige billetter til dette arrangementet. Velg antall billetter du ønsker, og klikk på Neste. Du har 15 minutter på å fullføre din bestilling.
Du lager bruker eller logger inn under kjøpsprosessen på neste side.

Dagspass
495.00 kroner
VIP-pass
1,295.00 kroner
Dagspass - Aftenbladkortet
449.00 kroner
Du har 0 billetter til 0.00, -
(inkl. 0.00, -
i billettavgift.)
Adresse for arrangementet: Galeien Utescene