OM OSS

Goticket ønsker å gjøre billettkjøp for arrangører og band lettere, med en bedre inntjening. Goticket synes at arrangører og band skal ha bedre betalt. 
Vi lager ingen kontrakt med arrangører som binder dem opp i lang tid framover. Vi har tro på at kundene våre er fornøyd med oss og kommer tilbake.
Med Goticket skriver du ut billetten selv, eller du viser den direkte fra mobilen. Du kan også selv skanne den for å se om den er brukt/gyldig ved å laste ned vår app fra App Store eller Google Play.
 
Registrering
For at du skal ha en behagelig opplevelse med billettkjøp hos GoTicket, må du registrere deg. Dette er fordi vi ønsker å informere deg om noe skulle skje med arrangementet, samt at du kan få oversikt over alle dine billettkjøp og således laste ned billetten på ny om du har mistet den.
Goticket behandler dine opplysninger konfidensielt, og gir ikke disse videre til tredjepartsleverandører.
 
Betaling
Vi lagrer ikke informasjon om ditt kredittkort, så du vil derfor måtte legge inn kortnummer, utløpsdato og CVC-kode hver gang.
Vi bruker 3D secure løsning som garanterer sikker betaling. 3D Secure løsningen innebærer at kortholder, i tillegg til å oppgi kortnummer og utløpsdato, må identifisere seg med en kode utstedt av kortutstederen. Denne koden kan for eksempel være et passord, eller sikkerhetsløsningen kortholder gjenkjenner fra nettbanken sin. Opplysning om kortdetaljer utveksles krypteret, og ingen andre enn deg og din betalingsinnløser (bank) kan se disse.
 
Goticket AS
Org. No .: 916627173
Postadresse:
Rodamyrhagen 9
4056 Tananger
Norway
 
Besøksadresse:
Sandvigå 7
4007 Stavanger