Kirkekonsert Tradjassfestivalen

Kirkekonsert Tradjassfestivalen

21. Januar. 2018 19.00
St. Petri Kirke

Kirkekonsert

Tricia Boutte

Tricia Boutté kommer fra New Orleans og en av byens mest kjente musikkfamilier. Hun bor nå i Norge, og hun var et naturlig valg som gjestesolist for Bayou Blue. Tricia Boutté er svært allsidig og beveger seg lett mellom jazz, blues, gospel og Mardi Gras-musikk. Gjennom en lang karriere har hun samarbeidet med store New Orleans-navn som Allen Toussaint, Dr. John, Fats Domino og jazzfunk-bandet Galactic, samt Ytre Suløens Jazzensemble og Kari Bremnes.

 

Røshnes Jazzband

Røshnes Jazz Band er kanskje et av landets mest allsidige jazzband i New Orleans genren. De spiller vaskeekte populærmusikk fra 100 år tilbake, men også musikk av nålevende komponister med hjerte og nærhet til New Orleans musikken. Bandet startet i 1979 og begynner å nærme seg 40 år som band. Fire av musikerne som var med på opprinnelsen, er fortsatt med i bandet. Røshnes Jazz Band har gjestet Stavanger gjennom en årrekke, både på denne festivalen, Maijazz og ikke minst på gamle Bryggeriet, og gleder seg vilt og uhemmet til igjen å spille for byens publikum.

Velg billetter

Nedenfor finner du ledige billetter til dette arrangementet. Velg antall billetter du ønsker, og klikk på Neste. Du har 15 minutter på å fullføre din bestilling.

Kirkekonsert
305.00 kroner
Du har 0 billetter til 0.00, -
(inkl. 0.00, -
serviceavgift og mva.)