Støttekonsert - Stavangerartister støtter Boliviafamilien

Støttekonsert - Stavangerartister Støtter Boliviafamilien

21. Oktober. 2017 19.00
Sjøhusene i Stavanger

Støttekonsert - Stavangerartister støtter Boliviafamilien

Sjøhusene 21. okt
Dørene åpner 19:00
Konserten starter 20:00

Det kan kjøpes en flott og deilig Idsøe-tallerken for kun 100 kroner i baren.

 

ARTISTENE:

elle melle 

elle melle er kjent over hele landet for radiohits som "Himmelhøge sti", ”Frokost På Kafe”, ”Ikkje Vekk Meg Når Du Går” og "Ser du då at eg e din" seiler opp og blir kontinuerlig spilt på P1 høsten 2016. Flere av låtene deres har blitt spilt på nasjonal radio siden de ga ut samleplate i 2002.
 
elle melle er idag Odd Erik Ognedal (vokal/piano), Svein Hyttebakk (ak- og elgitar, kor), Jon Konrad Strøm (saxofoner, keybaords, perk, kor), Kurt Lisø (trommer) og Simen Ytre-Arne (bass)
 
 

Motown-hyllest: 

Det er satt sammen en Motown-hyllest for anledningen. Den består av:
Anders Berglund, Ingrid Kjosavik, Svein Ragnar Myklebust, Tommi Haukland, Bjor Bohne, Frode Ytre-Arne og Glenn Brun Henriksen.
 

Anders Beglund, vokalist, korist, låtskriver og dirigent

Anders var med i Team Sigvart på det TV2-sendte programmet "Det Store Korslaget", der han også var solist sammen med Ingrid Kjosavik. I fjor var han låtskriver sammen med Trygve Skaug på julesangen "Var det snø" - som ble listet på P1. Som sanger liker Anders seg godt i Gospel- og Soul-sjangeren, og Motown er nært beslektet
 

Ingrid Kjosavik

Ingrid Kjosavik jobber som sanger. Hun har ved flere anledninger portrettert Eva Cassidy og gjør turnéer for Rikskonsertene og Den kulturelle skolesekken (2011-2016) med en forestilling med ord og toner fra Eva Cassidys liv; "Songbird". En artist hvis musikalske uttrykk passer godt til hennes eget.  Ingrid var også med på forestillingen ”Tribute to Motown” i Sandnes Kulturhus sammen med Glenn Lyse og Anh Vu høsten 2009 og våren 2010. Utdrag fra denne er fremdeles å se på ulike eventscener.
Hun er en allsidig sanger, men trives best innenfor soul/gospel, vise- og jazzsjangre. Høsten 2013 var hun også på tv-skjermen som deltaker på "The Voice -Norges beste stemme" på Tv2. 
Høsten 2015 var hun med på "The Amazing Grace Concert Tour" i Sør Afrika sammen med tre andre gospelartister fra andre deler av verden, bla Cinque Cullar fra Chicago. Her holdt de flere konserter i Johannesburg og Cape Town.
Hun hadde også gleden av å synge sammen med Stavanger Symfoniorkester på deres årlige filmkonsert i november 2015.
 
 

The Factory

The Factory er et Oslo-basert band. Selv om de bare er 23 år, har bandet allerede eksistert i 10 år. I løpet av disse årene har de utviklet sitt eget sound i skjæringspunktet mellom pop, rock og funk. Alle fire deler en leilighet på Grünerløkka hvor de har funnet sin egen måte å dele både sine humoristiske og mørke sider. Dette er noe som merkes i musikken deres. 
 
 

Armar & Bein

Armar & Bein er en stor fryd for øret. Bandmedlemmene  har fartstid fra mange forskjellige sammenhenger. Av disse kan nevnes: Nurk Twins, Smalhans, Bernad Jenkins, Asfalt, Stavangerensemblet + mange mange flere.
 
Armar & Bein har eksistert siden 1999. I utgangspunktet ble bandet etablert med det formål å presentere sanger av Tom Waits, Van Morrison og Bob Dylan oversatt til norsk, til kav stavangersk.Men etter hvert begynte det å snike seg inn noen egenskrevne sanger i coverlåtparadiset.
 
Besetning: 
Hans Cristian Hansen - Percusjon/sang
Kim Hansen - Percusjon/Sjarm
Thor E. Jensen - Bass/Prince
Øystein Eldøy - Gitar/sang
Bjørn I. Kristensen - Sang/nikking

Velg billetter

Nedenfor finner du ledige billetter til dette arrangementet. Velg antall billetter du ønsker, og klikk på Neste. Du har 15 minutter på å fullføre din bestilling.

Billett
350.00 kroner
Du har 0 billetter til 0.00, -
(inkl. 0.00, -
serviceavgift og mva.)